logo
Wrong email address or username
Wrong email address or username
Incorrect verification code
Balada meda i krvi - Milan Arandjelovic
Balada meda i krvi
by: (author)
Reč je o satiričnom horor-trileru čija je radnja smeštena u 2168. godinu gde sve funkcioniše upravo onako kako smo mi to danas zamesili. Mladi bračni par Dušan i Alda Majer zajedno sa svoje dvoje dece, blizancima Višnjom i Kiršeom, odlaze na višednevni izlet u maleni Argentopolis. Ono što je... show more
Reč je o satiričnom horor-trileru čija je radnja smeštena u 2168. godinu gde sve funkcioniše upravo onako kako smo mi to danas zamesili.

Mladi bračni par Dušan i Alda Majer zajedno sa svoje dvoje dece, blizancima Višnjom i Kiršeom, odlaze na višednevni izlet u maleni Argentopolis. Ono što je zamišljeno kao porodično-pravoslavno uživanje u prirodi poprima sasvim drugi tok kada Višnja i Kirše nestaju bez traga. Dušan i Alda kreću u potragu za decom a u njoj im pomažu, ili odmažu, čudnovati stanovnici Argentopolisa. Uskoro shvataju da se iza onoga što je isprva delovalo kao obična otmica krije nešto mnogo veće i strašnije, nešto od čega možda zavisi sudbina celog čovečanstva.

Uz plejadu mitoloških likova poput časnih starleta, matorih striptizeta, raspevanih tenora kaktusa koji su se odmetnuli u narodnjačke vode, ratnohuškačkih kladioničara, pasa rata koji pate od međunarodnog teranja, bande potpuno ludog kamenja, veštica koje veruju u magiju Džudit Batler, kao i mnogo, mnogo zombija, Milan Aranđelović, prikazuje društvo današnje Srbije zbog kojeg možete samo da plačete… od smeha.
show less
ISBN: 9788676742486
Edition language: Serbian
Bookstores:
Books by Milan Arandjelovic
On shelves
Share this Book
Need help?