logo
Wrong email address or username
Wrong email address or username
Incorrect verification code
Indigó nyár - Antje Babendererde
Indigó nyár
by: (author)
5.00 5
„A legelső pillanattól kezdve éreztem, hogy tele van titkokkal, amelyeket sötét mélyén rejteget. Az óceán beszélt hozzám. Ki vagy? – kérdezte. – Smilla – suttogtam, és hirtelen sós könnyeket éreztem a számban.” Magányos strand a Csendes-óceán partján, egy hely, amelyet megtölt a varázslat.... show more
„A legelső pillanattól kezdve éreztem, hogy tele van titkokkal, amelyeket sötét mélyén rejteget. Az óceán beszélt hozzám. Ki vagy? – kérdezte.
– Smilla – suttogtam, és hirtelen sós könnyeket éreztem a számban.”
Magányos strand a Csendes-óceán partján, egy hely, amelyet megtölt a varázslat. Smilla számára ez La Push. A cserediáklány és barátai az indiánrezervátumban állítják fel sátraikat. De miért viselkedik Conrad, az egyik helyi fiatal, ilyen ellenségesen a szörfösökkel? Mit titkolhat Alec és Josh, akik már egy évvel ezelőtt is voltak itt?
Egy sorsdöntő fordulat nyomán Smilla a titokzatos Conradot egy egészen más oldaláról ismeri meg, és beleszeret. Amint ez a többiek számára is nyilvánvalóvá válik, hirtelen jeges hangulat uralkodik el a csapaton, Smilla pedig megtudja, mi is történt valójában az előző nyáron.
show less
Format: hardcover
ISBN: 9786155131226 (9786155131226)
Pages no: 416
Edition language: Hungarian
Bookstores:
Books by Antje Babendererde
On shelves
Share this Book
Need help?