logo
Wrong email address or username
Wrong email address or username
Incorrect verification code
Masker van onschuld - Annet N. Landon-Medendorp, Roseanna M. White
Masker van onschuld
by: (author) (translator)
3.00 5
1179 - Winter Reeves is een aristocratische Amerikaanse patriot die gedwongen is haar diepste gevoelens verborgen te houden tussen alle Britse loyalisten in de stad New York. Ze heeft geleerd haar oren open te houden zodat ze inlichtingen over Britse acties door kan geven aan Robbie Townsend,... show more
1179 - Winter Reeves is een aristocratische Amerikaanse patriot die gedwongen is haar diepste gevoelens verborgen te houden tussen alle Britse loyalisten in de stad New York. Ze heeft geleerd haar oren open te houden zodat ze inlichtingen over Britse acties door kan geven aan Robbie Townsend, haar kindervriend, en zijn spionnennetwerk. Als zij betrapt wordt, zal ze opgehangen worden wegens spionage, maar ze bidt dat Gods bescherming haar zal bewaren. Robbie heeft haar het vak geleerd: de geheimen van onzichtbare inkt, verborgen doorgeeflocaties en vooral, een goed alias.

Bennet Lane komt vanuit Yale, waar hij professor was, terug naar New York met maar één doel: de spion van generaal Washington te vinden die zich ergens in de elitekringen van de stad verscholen houdt. Een echtgenote zoeken was alleen maar bedoeld als voorwendsel om zijn echte taak geheim te houden. Maar wanneer hij Winter ontmoet, met haar te intelligente ogen in haar te onnozele gezicht, komt hij een raadsel tegen dat hij niet negeren kan.

Allebei zijn ze vastbesloten hun doel te bereiken... en allebei jagen ze een ander doel na. Zal God hen tot een gezamenlijk doel brengen, of blijven hun levens gescheiden.
show less
Format: paperback
ISBN: 9789064511882
Publisher: Het zoeklicht
Pages no: 382
Edition language: Dutch
Series: The Culper Ring (#1)
Bookstores:
Books by Roseanna M. White
Books by Annet N. Landon-Medendorp
On shelves
Share this Book
Need help?