logo
Wrong email address or username
Wrong email address or username
Incorrect verification code
S udicom na reci - Aleksandar Ardeljan
S udicom na reci
by: (author)
Monografija koja sadrzi sve korisne savete neophodne ribolovcima pocetnicima, kao i zaljubljenicima u reku i ribolov. To je u isto vreme i udzbenik zbog detaljnog opisa - recju i slikom svih vrsta recnih riba, ali i pribora neophodnog za bavljenje ovim veoma korisnim sportom. Na kraju knjige... show more
Monografija koja sadrzi sve korisne savete neophodne ribolovcima pocetnicima, kao i zaljubljenicima u reku i ribolov. To je u isto vreme i udzbenik zbog detaljnog opisa - recju i slikom svih vrsta recnih riba, ali i pribora neophodnog za bavljenje ovim veoma korisnim sportom.

Na kraju knjige dati su odabrani recepti za pripremanje specijaliteta od ribe.Monografija koja sadrži sve korisne savete neophodne ribolovcima početnicima, kao i zaljubljenicima u reku i ribolov. To je u isto vreme i udžbenik zbog detaljnog opisa - rečju i slikom svih vrsta rečnih riba, ali i pribora neophodnog za bavljenje ovim veoma korisnim sportom. Na kraju knjige dati su odabrani recepti za pripremanje specijaliteta od ribe.
show less
Edition language: Serbian
Bookstores:
Books by Aleksandar Ardeljan
On shelves
Share this Book
Need help?