by:
smag
date:
10 years ago
discussions stats
Dobra, zauważyłam coś niepokojącego... faktycznie półeczki moje wszystkie są... w nawiasach mam ilość książeczek przyporządkowanych do konkretnych wirtualnych półeczek... jednakże gdy chcę wejść i je zaktualizować, bo pojawia się pusta strona - w ogóle nie mogę nic dalej zrobić. Nie wiem, czy to kwestia importowania i czy ja tylko to mam, czy komuś także coś takiego się pojawiło.
by:
A--
date:
10 years ago
discussions stats
Reply to post #65
(show post):
Wszedłem na Twój blog i w widoku biblioteczki mogę otworzyć każdą z półek i widzę okładki książek.
by:
A--
date:
10 years ago
discussions stats
Reply to post #66
(show post):
Moja biblioteczka działa bez zarzutu.
by:
smag
date:
10 years ago
discussions stats
Reply to post #66
(show post):
kurcze, to ja już nie wiem, co jest grane... bo jak ja wchodzę na te moje półeczki zaimportowane z LC to w ogóle książek tam nie widzę... może jutro się wszystko "ułoży" ;) Ale dzięki wielkie za sprawdzenie
Dziękuję bardzo za półki, poczułem się jak w domu :)
Cudnie się czyta te nasze wpisy ;-) Szaleńcy książkowi w najlepszym wydaniu. Mam biblioteczkę przy sobie, to jakoś przeżyję ;-)) Co za radość. Lubię to.
by:
smag
date:
10 years ago
discussions stats
Reply to post #70
(show post):
Prawda jest taka, że nasze szaleństwo zrozumie tylko drugi szaleniec/zapaleniec/książkofil :)
Reply to post #65
(show post):
O nie :( Czy nadal tak się dzieje? Sprawdziliśmy i wszystko wydaje się być OK. Upewnij się proszę, że wybrana kombinacja półek i statusów jest poprawna lub wybierz "Wszystkie" statusy - wtedy po wybraniu półki książki powinny być widoczne. Daj nam znać, czy wszystko już gra.
by:
smag
date:
10 years ago
discussions stats
Reply to post #72
(show post):
Dziś jest znacznie lepiej. Gdy wchodzę na oryginalne półki BL (że tak to nazwę) jest wszystko dobrze. Jednak gdy tylko wejdę na poszczególne półki zaimportowane z LC już są problemy. Sprawdziłam przed chwilą. Na przykład: półka "Muszę je mieć" posiada 21 pozycji, a mi wyświetla tylko jedną okładkę książki. Z resztą było już ok. Weszłam na półkę "sprzedam" i zmieniłam status jednej książki na "zarezerwowane/sprzedane"... gdy tylko to się zmieniło, nie mogę wejść w żadną już półkę. Muszę odświeżać całą stronę. Nie wiem dlaczego tak u mnie się zacina.
Hmm. Sprawdziliśmy i aby na półce "Muszę je mieć" pojawiła się tylko 1 książka, powinien być wybrany status "Przeczytane" - być może przeglądałaś półki właśnie z tą kombinacją status+półka. Wybierz proszę "Wszystkie" statusy i przejrzyj czy półki prezentują wszystkie książki. Daj nam koniecznie znać czy pojawiają się jeszcze problemy półkowe.
Och, mam półki! Dziękuję kolorowo-jesiennie :-)
by:
smag
date:
10 years ago
discussions stats
Reply to post #74
(show post):
Ah.... dobrze, na to nie wpadłam, że muszę mieć zaznaczone najpierw wszystkie a potem dopiero wybierać pozostałe półeczki... teraz z tą wiedzą widzę, że to bardzo przydatne i jeszcze lepiej ułatwia. Spróbowałam także poprzestawiać książki i zawiesiło się tylko raz po przesunięciu trzech tytułów, ale odświeżyłam stronę i wszystko już było ok.
by:
A--
date:
10 years ago
discussions stats
Osoby, które kilkukrotnie próbowały wykonywać import z LC, mają kilkukrotnie zaimportowane (zwielokrotnione) recenzje. Nie wiem, czy tak się nadal dzieje, ale można by uporządkować to, co jest aktualnie i pousuwać zdublowane recenzje, u osób, które wykonywały import z LC.
Reply to post #77
(show post):
Już patrzymy co się dzieje. W razie jakichkolwiek problemów czy pytań, bardzo prosimy o kontakt na contact@booklikes.com ze szczegółami problemu i konta na BookLikes, to pomoże nam sprawnie zająć się każdym problemem.
by:
A--
date:
10 years ago
discussions stats
Przepraszam, wycofuję zgłoszenie.
Moja pomyłka wynikała stąd, że pod książką są
Recenzje osób, które obserwujesz
Recenzje na BookLikes
Jeśli jest tylko jedna recenzja i to osoby, którą obserwuję to mam swój "duplikat" - dwie takie same recenzje jedna pod drugą.
Swoją drogą może zamienić w takiej sytuacji Recenzje na BookLikes na Pozostałe recenzje na BookLikes i nie prezentować już po raz drugi recenzji osób, które obserwuję, ale to już zupełnie inna historia...