logo
Wrong email address or username
Wrong email address or username
Incorrect verification code
Vandaag geen stress, met PSYCH-K - Marina Riemslagh
Vandaag geen stress, met PSYCH-K
by: (author)
‘Vandaag geen stress’: ‘en morgen dan?’ Morgen is het ook weer ‘vandaag’… Net zoals in ons onderbewuste, daar is het ook altijd ‘nu’. Daarom kan één enkele gebeurtenis die ons leven ‘op zijn kop zet’ ons jarenlang in de ban van stress houden. Hoe dit mechanisme werkt en hoe we de gevolgen van... show more
‘Vandaag geen stress’: ‘en morgen dan?’ Morgen is het ook weer ‘vandaag’… Net zoals in ons onderbewuste, daar is het ook altijd ‘nu’. Daarom kan één enkele gebeurtenis die ons leven ‘op zijn kop zet’ ons jarenlang in de ban van stress houden. Hoe dit mechanisme werkt en hoe we de gevolgen van trauma eenvoudigweg kunnen transformeren, lees je in dit boek. Het is de naslag van jarenlang onderzoek, uitgelegd in eenvoudige bewoordingen, toegankelijk gemaakt met 77 getuigenissen.

Als we stressen, zijn we niet wie we écht zijn, we hebben namelijk ‘ons hele brein niet paraat’, delen van onszelf zijn ontoegankelijk. Dat is te verhelpen door PSYCH-K, een ‘eeuwenoud proces’ dat nu toegankelijk wordt voor iedereen. Door PSYCH-K te gebruiken gaat onze wereld open. We krijgen vrije keuze over hoe we ons voelen, wat we denken en hoe we handelen. Vrede met onszelf, met anderen en onze wereld ligt binnen handbereik.
show less
Format: paperback
Publisher: SHOP MY BOOKS
Pages no: 252
Edition language: Dutch
Category:
Health, Psychology
Bookstores:
Books by Marina Riemslagh
On shelves
Share this Book
Need help?