logo
Wrong email address or username
Wrong email address or username
Incorrect verification code
Vermoorde schoonheid - J.D. Robb
Vermoorde schoonheid
by: (author)
Ze was naar New York gekomen om rechercheur te worden, omdat ze geloofde in orde, omdat ze orde nodig had om te overleven. Ze had de touwtjes in handen genomen, had zichzelf gemaakt tot Eve Dallas, zoals ze door de anonieme maatschappelijk werker was gedoopt. Ze was een van de meest gewilde... show more
Ze was naar New York gekomen om rechercheur te worden, omdat ze geloofde in orde, omdat ze orde nodig had om te overleven. Ze had de touwtjes in handen genomen, had zichzelf gemaakt tot Eve Dallas, zoals ze door de anonieme maatschappelijk werker was gedoopt.

Ze was een van de meest gewilde vrouwen ter wereld. Een topmodel dat altijd kreeg wat ze wilde – zelfs de man van een ander. En nu is ze gewelddadig vermoord.

Inspecteur Eve Dallas zet haar baan op het spel als haar beste vriendin Mavis betrokken blijkt bij een fatale driehoeksverhouding. Ze ontdekt dat achter de glamour van de haute couture een nietsontziende zucht naar jeugd en roem schuilt. Het spoor leidt van de catwalk naar de duistere onderwereld van New York.
show less
Format: paperback
ISBN: 9789022569085
Publisher: Boekerij
Pages no: 327
Edition language: Dutch
Series: In Death 6 (#3)
Bookstores:
Books by J.D. Robb
On shelves
Share this Book
Need help?