logo
Wrong email address or username
Wrong email address or username
Incorrect verification code
Zo word je verliefd - Cecelia Ahern, Martine Jellema
Zo word je verliefd
by: (author) (translator)
2.50 5
Ze heeft maar twee weken. Twee weken om hem te leren hoe hij verliefd moet worden - op zijn eigen leven. Het lot brengt Adam Basil en Christine Rose bij elkaar als Christine op een avond de Ha'penny-brug in Dublin oversteekt. Adam staat daar, balancerend, klaar om te springen. Adam is wanhopig,... show more
Ze heeft maar twee weken. Twee weken om hem te leren hoe hij verliefd moet worden - op zijn eigen leven.

Het lot brengt Adam Basil en Christine Rose bij elkaar als Christine op een avond de Ha'penny-brug in Dublin oversteekt. Adam staat daar, balancerend, klaar om te springen.

Adam is wanhopig, maar Christine doet hem een absurd voorstel. Zijn vijfendertigste verjaardag komt eraan en ze wedt dat ze hem voor die tijd in kan laten zien dat het leven de moeite waard is.

Ondanks haar vastberadenheid beseft Christine wat voor gevaarlijke belofte ze hem heeft gedaan. Tegen het tikken van de tijd beginnen de twee aan wilde escapades, grootse romantische acties en een aantal ongelooflijke nachtelijke uitstapjes. Langzaamaan begint Christine te denken dat Adam weer verliefd aan het worden is op zijn leven. Maar is dat alles wat er gebeurt?
show less
Format: paperback
ISBN: 9789044627879
Publisher: Prometheus
Pages no: 334
Edition language: Dutch
Bookstores:
Books by Cecelia Ahern
Books by Martine Jellema
On shelves
Share this Book
Need help?