logo
Wrong email address or username
Wrong email address or username
Incorrect verification code
Kiinan kulttuuri - Tauno-Olavi Huotari, Pertti Seppälä
Add cover
Kiinan kulttuuri
by: (author) (author)
2.00 10
Kiinan kulttuuri on vanhin yhtäjaksoinen sivilisaatio maailmassa. Kiina on maailman väkirikkain kansakunta, jonka merkitys maailman politiikassa ja taloudessa on vahvasti nousemassa. Kiinan traditio ja siihen yhä perustuva kuttuuri ovat hyvin omaperäisiä ja paljolti omasyntyisiä; nykyhetken... show more
Kiinan kulttuuri on vanhin yhtäjaksoinen sivilisaatio maailmassa. Kiina on maailman väkirikkain kansakunta, jonka merkitys maailman politiikassa ja taloudessa on vahvasti nousemassa. Kiinan traditio ja siihen yhä perustuva kuttuuri ovat hyvin omaperäisiä ja paljolti omasyntyisiä; nykyhetken ymmärtäminen vaatii menneisyyden tuntemista.

Tämä teos on laajin suomeksi saatavissa oleva Kiinan historiaa ja kulttuuria käsittelevä yleisesitys. Suomalaisten asiantuntijoiden suomalaisille tekemä tietopaketti, joka kattaa sekä vanhan Kiinan että nykypäivän, tekee selkoa yhteiskunnan laitoksista ja aineellisesta kulttuurista, uskonnoista, ajattelusta ja taiteista. Kiinan rikas kultuuri esitellään aihepiireittäin. Myös Kiinan ja muun maailman suhteet saavat esittelynsä.

Painettu 1990.
show less
ISBN: 9789511104803 (9511104802)
Edition language: English
Bookstores:
Community Reviews
rameau's ramblings
rameau's ramblings rated it
2.0 Käännöskukkasten metsästys
Ihan hyvä perusteos, tosin lukemani vuoden 1991 laitos on auttamattomasti vanhentunut. Toivottavasti ovat uusinta painoksiin korjanneet käännöskukkasten värittämät huonot ilmaisut. En ole vähään aikaan lukenut näin kankeaa kieltä.
On shelves
Share this Book
Need help?