logo
Wrong email address or username
Wrong email address or username
Incorrect verification code
Makkelijk Leven - Herman Koch
Makkelijk Leven
by: (author)
2.50 5
Het geschenkboek van de Boekenweek 2017 (niet los verkrijgbaar) Tom Sanders is een gevierd schrijver van zelfhulpboeken. Van zijn bestellers 'Misdaad zonder grenzen' en 'Makkelijk leven' zijn wereldwijd meer dan veertig miljoen exemplaren verkocht. Tom leidt een uiterst comfortabel leven; hij is... show more
Het geschenkboek van de Boekenweek 2017 (niet los verkrijgbaar)

Tom Sanders is een gevierd schrijver van zelfhulpboeken. Van zijn bestellers 'Misdaad zonder grenzen' en 'Makkelijk leven' zijn wereldwijd meer dan veertig miljoen exemplaren verkocht. Tom leidt een uiterst comfortabel leven; hij is gelukkig getrouwd met Julia en heeft twee volwassen zonen, van wie de jongste, Stefan, zijn oogappel is.

Tijdens een verjaardagsfeestje voor Julia staat hun schoondochter Hanna – op wie Tom en Julia niet dol zijn – opeens voor de deur. Snikkend vertelt ze dat ze door Stefan is geslagen en dat dat niet de eerste keer is. Moet Tom zijn lievelingszoon Stefan aanspreken op zijn gedrag? Of loont het misschien meer om de adviezen uit zijn zelfhulpboeken in praktijk te brengen, zoals zijn bekende richtlijn ‘Probeer problemen niet altijd op te lossen door eraan te denken; vaak worden ze eerder opgelost door er niet aan te denken’?
show less
Format: hardcover
ISBN: 9789059654112
Publisher: CPNB
Pages no: 96
Edition language: Dutch
Bookstores:
Books by Herman Koch
On shelves
Share this Book
Need help?