logo
Wrong email address or username
Wrong email address or username
Incorrect verification code
På andra sidan solen - Maria Ernestam
På andra sidan solen
by: (author)
4.00 5
Viola, hennes man Axel och deras två tonårsdöttrar reser ner till Skåne. Det är påsklov och de har fått låna ett hus, inte långt ifrån det hem där Axels mor vårdas. Vid besöken hos svärmodern lär Viola känna en gammal dam som varit missionär i Kina. Hon berättar om sitt liv och ger Viola några... show more
Viola, hennes man Axel och deras två tonårsdöttrar reser ner till Skåne. Det är påsklov och de har fått låna ett hus, inte långt ifrån det hem där Axels mor vårdas.
Vid besöken hos svärmodern lär Viola känna en gammal dam som varit missionär i Kina. Hon berättar om sitt liv och ger Viola några noveller som hon har skrivit.
De suggestiva berättelserna blir en tillflykt för Viola under de omtumlande dagarna i det ödsliga huset. Sedan Axel blev sjuk fyra år tidigare har han varit förändrad, och nu förvärras allt. Samtidigt som hon börjar ana sanningen bakom novellerna, inser Viola att hon faktiskt är rädd för sin man. Vem är han egentligen? Och älskar hon honom fortfarande?

På andra sidan solen är en stark relationsroman om en kvinna vars hela tillvaro håller på att slås sönder. Om kärlekens svek och ett dramatiskt livsöde i andra världskrigets Kina.
show less
Format: hardcover
ISBN: 9789137135281
Publisher: Forum
Pages no: 280
Edition language: Swedish
Category:
Contemporary, Fiction
Bookstores:
Other editions (1)
Books by Maria Ernestam
On shelves
Share this Book
Need help?