logo
Wrong email address or username
Wrong email address or username
Incorrect verification code
Discussion: Gadżety książkowe
created by: A--
back to group
Ksiązkom często towarzyszą ciekawe gadżety związane z promocją, a czesem po prostu związane z bookinistycznym stylem. Napiszcie jeśli coś takiego znaleźliście:)

Rozpocznę od toreb, które ZNAK sprzedaje w swojej księgarni:

Są estetyczne i dobrze wykonane.
Kiedyś w empik.com do zakupionej "Chuliganki" była dołączona fajna niebieska torba... z napisem "Chuliganka to stan serca" :) Jak znajdę zdjęcie, to dołączę.

Ale poza torbami widziałam także w pakiecie z "Drogą do różan" płyn różany chyba do kąpieli....

I jeszcze takie cudeńko swego czasu w empiku było do kupna :) miły gadżet do książki

Mamy także coś 'męskiego', czyli książka z gadżetem dla prawdziwych zapaleńcow ;)

A co do całej akcji dołączania gadżetów do książki - jestem za :) w tej samej cenie mamy, jako czytelnicy, do wyboru samą książkę, albo książkę z dodatkiem. Jak dla mnie - świetny pomysł i chętnie kupuję takie książki z gadżetami. Czemu nie. Może to dziwnie zabrzmi, ale czuję się wówczas bardziej doceniona, jako czytelnik. Czuję się wyjątkowo. Mam coś, czego nie mają inni czytelnicy. Mam wersję limitowaną. Wiadomo :)
Moja ulubiona torba mojego ulubionego wydawnictwa :)

A ja właśnie wzbogaciłem swoje zamówieni w ZNAKU o taki oto fartuszek

Fartuszek zainspirowany książką Julity Bator "Zamień chemię na jedzenie".
Dostałam kiedyś taki zestaw przypinek, chyba z empiku:
Nowy gadżet ze Znaku. Przyznaję, że miałabym ochotę na coś takiego :)

Ja mam taką torebkę z empiku
Mmm... taką to bym chciała mieć :)
Są jeszcze inne z tej serii http://www.empik.com/house-of-empik-torba-na-ksiazke-jestem-zaczytana-25x30-cm-house-of-empik,p1044936364,gadzety-p
Ja swoją kupiłam w czasie wiosennej wyprzedaży :)
Trafiłam tylko na tę serię z Seksmisji, zresztą świetną. Ale może jeszcze i na taką się załapię :)
Need help?