logo
Wrong email address or username
Wrong email address or username
Incorrect verification code
Discussion: Masz pytanie?
created by: Hagime
back to group
Zmieniam kolejność - malejąco, rosnąco, wg. dat przeczytania, wg. daty dodania i...nic się w widoku nie zmienia - cały czas widzę trudną do określenia kolejność, nie wiem wg. jakiego kryterium.. Czy ustawienie zmienia się dopiero po aktualizacji systemu? Jak często się to dzieje?
Reply to post #20 (show post):

Wprowadziliśmy poprawki, już powinno być OK. Daj znać czy wszystko gra.
Witam,
mam pewien problem. Ostatnio dodałem książkę do serwisu "Alan Turing: Enigma". Książka sobie jest, ale jak oznaczyłem ją jako przeczytaną, to nie dodała mi się do wyzwania czytelniczego :| Jakieś pomysły co do przyczyny? Byłbym wdzięczny za sugestie o co może chodzić, albo zwykłe "naprawienie" usterki.

Pozdrawiam
Reply to post #22 (show post):

Hej hej, upewnij się proszę, że dodałeś daty przeczytania do książki. Tylko książki z datą przeczytania są zliczane do wyzwania czytelniczego.

Daty można dodać w dwóch miejscach:
- kliknij w okładkę książki, albo przejdź na stronę książki, kliknij status Przeczytane, a potem +Na Półkę więcej opcji, uzupełnij daty i zapisz;
LUB
- przejdź do biblioteki, wybierz widok tabelkowym, odszukaj książkę i dodaj datę w ostatniej kolumnie, zapisz.

Potem odśwież stronę wyzwania czytelniczego, książka powinna być już dodana. Daj znać czy to pomogło.
Dzięki za wskazówki, już się dodała. Powód był prozaiczny - niepostrzeżenie zaakceptowałem w dacie przeczytania rok 2014 i stąd cały problem. Sorry, my bad :)
Need help?