logo
Wrong email address or username
Wrong email address or username
Incorrect verification code
Discussion: Drogie BookLikes...
created by: A--
back to group
Drogie BookLikes, jako że mamy czwartek, a czwartek, wiadomo, to dzień prezentów i niespodzianek, co nowego nam dzisiaj dacie ? :-)
Brawa za tytuł dyskusji ;-)))
Reply to post #2 (show post):

:-D
Dziś prezentujemy dodatki do List czytelniczych: kolejność książek w liście, polubienia, dodawanie książek z listy do biblioteki.
A jaki dziś dzień w Poznaniu? Nie czwartek???
Dzięki za FAQ w PL, pomaga :)
W tym tygodniu jest kilka nowości: możliwość edycji na stronach książki i autora oraz Bibliotekarze na BookLikes, więcej w naszym newsleterze i ostatnim wpisie na blogu.

No i konkurs, do wygrania łapki-zakładki :-)
Drogie Booklikes, drodzy Użytkownicy, a zwłaszcza Uzytkowniczki!

Czy nie przeszkadza Wam to, ze kiedy wyszukujecie książkę, wyświetla Wam się kilka wydań (lub duplikatów), a Wy nie możecie podejrzeć, czy macie tę książkę w swej biblioteczce? A nawet, jeśli już macie ją przeczytaną i na półce, to wśród powiedzmy 3 duplikatów, musice zgadywać, który z rekordów danego tytułu macie już oznaczony jako znajdujący się w biblioteczce? Zgadywanie i klikanie mnie trochę zniechęca - zdarzało mi się dodawać powtórnie książki do biblioteczki, bo gwiazdki oceny, jakie się ukazują na podglądzie, to nie jest moja, lecz tylko ogólna ocena, więc i to nie jest żadną wskazówką...

Poza tym życzę dziś w czwartek miłego dnia wszystkim Paniom! :)
Reply to post #8 (show post):

Dzień dobry, dziękujemy bardzo za każdą uwagę. Oczywiście rozumiemy, zgadzamy się z zarzutami i przepraszamy za te niedogodności. Jeżeli książki znajduje się na półce, to przy okładce powinien pojawić zielony pasek, sygnalizujący, że edycja tego tytułu jest już na półce - zadziała to w sytuacji, gdy duplikaty są połączone.

Prace nad katalogiem książek to prace non stop, książek przybywa, tym bardziej edycji, ale będziemy robić co w naszej mocy, aby wszystkie edycje ze sobą połączyć, tak aby nie trzeba było już zgadywać. Planujemy też poprawki w pracy samej wyszukiwarki, co powinno przełożyć się na poprawność wyniku i zmniejszenie duplikatów.

Need help?