logo
Wrong email address or username
Wrong email address or username
Incorrect verification code
Discussion: Jeden autor/cykl i kilka wyborów oraz brak możliwości dodania okładki.
created by: BookLikes
back to group
I przez to później jest mnóstwo duplikatów książek, bo pod każdą z tych możliwości wyboru autora dopinana jest książka przez różnych użytkowników. Robi się wielkie zamieszanie :/
Reply to post #1 (show post):

Mnie okładki wchodzą bez problemu. Ale pamiętam, że raz miałam kłopot, jak okładka była wieksza jak dopuszczalne 150 kB, może masz większe zdjęcia? Sprawdź.

Jeśli chodzi o autora to chyba po prostu należy wybrać prawidłowo zapisanego a jednocześnie przez przycisk "Masz pytanie?" z lewej strony (albo flagę przy książce jeśli dotyczy to konkretnego tytułu) zgłosić to do poprawki.

Swoją drogą ta nazwa "Masz pytanie?" jest dla mnie myląca skoro to miejsce służy również do zgłaszania błędów.
Ja już kilka takich duplikatów zgłosiłam, ale nadal istnieją, więc nie wiem czy ktoś sprawdza te zgłoszenia :/
Przepraszamy bardzo za kłopot. Bazę książek nieustannie poprawiamy i udoskonalamy. Przez jej wielkość i wielojęzyczność trochę to trwa, wszystkie zgłoszenia jednak otrzymujemy i po kolei wprowadzamy poprawki.

Ważną uwagą jest to, że nie kasujemy żadnych autorów, cykli, czy książek. Łączymy je ze sobą, oznacza to, że każda książka/cykl/autor dodany do bazy będzie nadal widoczny w bazie nawet po połączeniu.
Reply to post #7 (show post):

Dzięki za szczegółowy opis :-) Świetny pomysł, dzięki za sugestię.
Trochę nie mogliśmy się skupić przez twoje tytuły, pojawiły nam się przeróżne wizualizacje, analizy treści i potencjalne rozwinięcia fabuły, mocna rzecz ;-)
Need help?