logo
Wrong email address or username
Wrong email address or username
Incorrect verification code
De zeven regels van meneer Reimers - harmelink, ria
De zeven regels van meneer Reimers
by: (author)
Meneer Reimers neemt geen blad voor zijn mond. Keurig in het pak, altijd voorzien van een pochet en een kleurrijke bril, vertelt de strenge maar innemende hotelier hoe het hoort. In dit boek beschrijft meneer Reimers de zeven regels waar hij zijn carri�re aan te danken heeft. Hij legt uit... show more
Meneer Reimers neemt geen blad voor zijn mond. Keurig in het pak, altijd voorzien van een pochet en een kleurrijke bril, vertelt de strenge maar innemende hotelier hoe het hoort.

In dit boek beschrijft meneer Reimers de zeven regels waar hij zijn carri�re aan te danken heeft. Hij legt uit waarom het zo belangrijk is om met twee woorden te spreken en op tijd te komen, maar ook dat de kassa altijd moet rinkelen. De regels gelden altijd en voor iedereen, of je nou hotelier of kapper, secretaresse of manager bent.

'Kom je binnen in een winkel, word je begroet met: "Hallo". Als ik dat hoor, ben ik meteen chagrijnig. Zijn wij samen naar school geweest, hebben wij samen geknikkerd? Niet? Dan is het gewoon "Dag meneer".'

Willem Reimers is bekend als sidekick van chef-kok Herman den Blijker in televisieseries als Herrie in het hotel. Hij studeerde cum laude af en werkte jarenlang in Zwitserse tophotels. In Nederland was hij directeur van onder meer het Sofitel in Den Haag en vijfsterrenhotel The Grand in Amsterdam. Zijn verhaal is opgetekend door Ria Harmelink, journalist en auteur.
show less
ISBN: 9789461261861 (9461261861)
Pages no: 128
Edition language: Dutch
Category:
Biography Memoir
Bookstores:
Books by Philip J. Harmelink
On shelves
Share this Book
Need help?