logo
Wrong email address or username
Wrong email address or username
Incorrect verification code
De zussen van Rose Cottage - Sherryl Woods, Henk van den Heuvel, Paula van Welten
De zussen van Rose Cottage
by: (author) (translator) (translator)
3.00 5
Rozen in bloei Als Melanie erachter komt dat haar vriendje al getrouwd is, heeft ze er meteen een goed voornemen bij: voorlopig geen mannen meer. En wel maar eens een tijdje gaan uitrusten in Rose Cottage, het huisje van haar overleden oma. Nou ja, uitrusten... het huisje en de tuin zijn zwaar... show more
Rozen in bloei
Als Melanie erachter komt dat haar vriendje al getrouwd is, heeft ze er meteen een goed voornemen bij: voorlopig geen mannen meer. En wel maar eens een tijdje gaan uitrusten in Rose Cottage, het huisje van haar overleden oma. Nou ja, uitrusten... het huisje en de tuin zijn zwaar verwaarloosd, dus er is nogal wat werk te doen. Als tuinarchitect Mike aanbiedt haar te helpen, is ze dan ook dolblij... tot ze zich haar voornemen herinnert!

Onder de appelbloesem
Hartstocht is iets heel anders dan duurzame liefde, dat weet Maggie heus wel. Maar nu had ze die twee toch bijna weer door elkaar gehaald! Ze is dan ook heel trots dat ze afstand heeft genomen van fotograaf Rick, met wie ze een eh... vlammend avontuur beleefde. Want voordat ze helemaal smoorverliefd op hem kon worden, heeft ze zich teruggetrokken in Rose Cottage. Daar zal Rick haar niet kunnen vinden... toch?
show less
Format: paperback
ISBN: 9789034754158
Publisher: Harlequin
Pages no: 414
Edition language: Dutch
Series: Rose Cottage Sisters (#1)
Bookstores:
Books by Sherryl Woods
Books by Henk van den Heuvel
Books by Paula van Welten
On shelves
Share this Book
Need help?