logo
Wrong email address or username
Wrong email address or username
Incorrect verification code
Het Verhaal van Crystal - Joss Stirling
Het Verhaal van Crystal
by: (author)
4.00 10
Na Sky en Phoenix is Crystal de hoofdpersoon in het derde boek in de serie Soulmates. Crystal Brook heeft zich altijd de mislukkeling van haar Savant-familie gevoeld. Ze heeft voor haar gevoel een gave van niks en ze is niet eens in staat om op telepathische wijze met andere Savants te... show more
Na Sky en Phoenix is Crystal de hoofdpersoon in het derde boek in de serie Soulmates.
Crystal Brook heeft zich altijd de mislukkeling van haar Savant-familie gevoeld. Ze heeft voor haar gevoel een gave van niks en ze is niet eens in staat om op telepathische wijze met andere Savants te communiceren. Dat haar zus Diamond, met wie ze samenwoont in Venetië, supergetalenteerd is, helpt ook niet echt.
Als Diamond haar soulmate Trace Benedict tegen het lijf loopt, realiseert Crystal zich hoe erg het is dat zij door haar ‘gebrek’ nooit haar soulmate zal vinden. Voor haar is dat de druppel en Crystal besluit dat ze niets meer met haar Savant-zijde te maken wil hebben. Maar als een vijand van de familie Benedict hen aanvalt, ontdekt ze dat ze tot meer in staat is dan ze ooit had durven dromen. Met de hulp van de irritante, eeuwige casanova Xavier Benedict moet ze alles op alles zetten om haar zus en haar nieuwe familie te kunnen redden.
show less
Format: paperback
ISBN: 9789020679939
Publisher: Blossom Books
Pages no: 320
Edition language: Dutch
Series: Soulmates (#3)
Bookstores:
Books by Joss Stirling
Share this Book
Need help?