logo
Wrong email address or username
Wrong email address or username
Incorrect verification code
Het zwart en het zilver - Pietha de Voogd, Mieke Geuzebroek, Paolo Giordano
Het zwart en het zilver
by: (author) (translator) (translator)
4.50 5
Als Nora tijdens de laatste maanden van haar zwangerschap door medische complicaties aan bed gekluisterd raakt, nemen zij en haar man Signora A. in dienst om Nora te verzorgen en hen te helpen met het huishouden. Na de geboorte van hun zoontje blijft Signora A. als kinderjuf voor hen werken, maar... show more
Als Nora tijdens de laatste maanden van haar zwangerschap door medische complicaties aan bed gekluisterd raakt, nemen zij en haar man Signora A. in dienst om Nora te verzorgen en hen te helpen met het huishouden. Na de geboorte van hun zoontje blijft Signora A. als kinderjuf voor hen werken, maar ze is veel meer dan alleen een oppas of huishoudster. Ze vangt al hun onzekerheden op en wordt de bewaakster van hun relatie, het kompas dat het paar door windstilten en stormen loodst.
Als Signora A. hun plotseling door een ziekte wordt afgenomen, vallen ze in een diep gat. 'Zij was de enige echte getuige geweest van de onderneming die we dag na dag volbrachten, de enige getuige van de band die er tussen ons was. Zonder haar blik voelden we ons in gevaar.' Maar Nora en haar man moeten nog ontdekken dat zij inmiddels net zo sterk zijn geworden als Signora A.
show less
Format: hardcover
ISBN: 9789023487197
Publisher: De Bezige Bij
Pages no: 160
Edition language: Dutch
Bookstores:
Books by Paolo Giordano
Books by Pietha de Voogd
Books by Mieke Geuzebroek
On shelves
Share this Book
Need help?