logo
Wrong email address or username
Wrong email address or username
Incorrect verification code
Open uw hart: de weg naar onszelf, de ander en God - Henri J.M. Nouwen, Margreet Stelling
Open uw hart: de weg naar onszelf, de ander en God
by: (author) (translator)
Vanuit de overtuiging dat gelovig leven in de eerste plaats betekent, dat we ons bewust worden van de innerlijke polen waartussen we onder spanning staan, is dit boek in drie delen onderverdeeld. Elk deel beschrijft een andere weg van de spiritualiteit. De eerste weg, van eenzaamheid naar alleen... show more
Vanuit de overtuiging dat gelovig leven in de eerste plaats betekent, dat we ons bewust worden van de innerlijke polen waartussen we onder spanning staan, is dit boek in drie delen onderverdeeld.
Elk deel beschrijft een andere weg van de spiritualiteit. De eerste weg, van eenzaamheid naar alleen zijn, houdt zich voornamelijk bezig met het verband tussen de spiritualiteit en het ervaren van ons eigen zelf. De tweede weg, van vijandschap naar gastvrijheid, behandelt ons spirituele leven als een leven voor de ander. De derde en laatste weg, van illusie naar gebed, geeft enkele tastende formuleringen over die bijzondere kostbare en mysterieuze relatie, die de bron is van alle spirituele leven, onze relatie met God.
show less
Format: paperback
ISBN: 9789020914344 (9020914340)
Publisher: Lannoo
Pages no: 150
Edition language: Dutch
Bookstores:
Books by Henri J.M. Nouwen
Books by Margreet Stelling
On shelves
Share this Book
Need help?