logo
Wrong email address or username
Wrong email address or username
Incorrect verification code
Sjuka själar - Kristina Ohlsson
Sjuka själar
by: (author)
4.00 10
Först sattes träd i brand. Sedan öppnades portarna till helvetet. Lukas försvinner några dagar innan han ska ta studenten. Tre veckor senare hittas han medvetslös med stora skador. Ingen förstår vad som hänt honom. Inte ens han själv. Det enda han och alla andra vet är att ytterligare två... show more
Först sattes träd i brand. Sedan öppnades portarna till helvetet.
Lukas försvinner några dagar innan han ska ta studenten. Tre veckor senare hittas han medvetslös med stora skador. Ingen förstår vad som hänt honom. Inte ens han själv. Det enda han och alla andra vet är att ytterligare två personer försvunnit på samma sätt. Men Lukas är den enda som har kommit tillbaka.
Tio år senare återvänder han till sitt föräldrahem, plågad av ovissheten om vem som en gång förstörde hans liv. På andra sidan gatan bor en man som aldrig förlikat sig med att han inte fick veta vad som hände hans dotter Fanny. Och som tror att Lukas har svaret.
Samtidigt flyttar Anna och David in i den gamla prästgården. Här ska de börja sitt nya liv. Men huset väcker stark oro hos Anna. När hon senare hittar ett järnkors nedgrävt i trädgården förstår hon att det finns någon som vill dem illa. Riktigt illa. Anna försöker vettskrämd rädda både sig själv och David. Men är det redan för sent?
Kristina Ohlsson är en av Sveriges mest framgångsrika och hyllade författare av kriminalromaner och barnböcker. Sjuka själar är hennes första skräckroman.
show less
Format: hardcover
ISBN: 9789164204837 (9164204839)
Publisher: Piratförlaget
Pages no: 380
Edition language: Swedish
Category:
Thriller, Crime, Horror
Bookstores:
Community Reviews
It's a Mad Mad World
It's a Mad Mad World rated it
4.0 Sjuka själar by Kristina Ohlsson (SWE/ENG)
Swedish review Lukas hittas medvetslös och med stora skador efter att ha varit borta i tre veckor. Han minns inget av vad som har hänt. Det enda han och alla andre vet är att ytterligare två personer har försvunnit tidigare. Men till skillnad från Lukas så har de andra två aldrig kommit tillbaka......
Books by Kristina Ohlsson
On shelves
Share this Book
Need help?