logo
Wrong email address or username
Wrong email address or username
Incorrect verification code
Sonata Arctica - Marko J. Ollila
Sonata Arctica
by: (author)
4.00 5
Kemin kuuluisimman musiikillisen vientituotteen epätodennäköinen tarina. Sonata Arctica kertoo Tony Kakon, pienenä kerrostalopihan lumipenkan päällä lumilapio kourassa hoilanneen ja jo kaksivuotiaana rocktähdeksi aikoneen kohta parikymmentä vuotta pulpunneesta musiikillisesta visiosta, tahdosta... show more
Kemin kuuluisimman musiikillisen vientituotteen epätodennäköinen tarina.

Sonata Arctica kertoo Tony Kakon, pienenä kerrostalopihan lumipenkan päällä lumilapio kourassa hoilanneen ja jo kaksivuotiaana rocktähdeksi aikoneen kohta parikymmentä vuotta pulpunneesta musiikillisesta visiosta, tahdosta ja rautaisesta määrätietoisuudesta. Se kertoo myös yhtyeen alku-uran onnekkaiden olosuhteiden summasta, joita osuu tuhansien yrittäjien joukosta ani harvojen kohdalle. Sonata Arctica kertoo yhtyeen ja sen lähipiirin äänellä kansainvälisen menestyksen saavuttaneen mutta lööppijulkisuuden tutkan alapuolella lentävän yhtyeen ihmisistä, muusikoista ja suosiosta.

Kirja on kasvutarina yhtyeen musiikista, sen erikoisista sivujuonteista ja genrehyppelyistä. Se on pohjoisen bändin metamorfoosi märkäkorvista myyntimenestyksiksi – se on lähikuva tiiviistä mutta joskus vaikeasta veljeydestä: iloista, suruista, kipeistä miehistönvaihdoksista, vaikeuksien voittamisesta ja musiikista työnä, jossa vuoroin tarjoillaan sampanjaa ja vuoroin paljon huonompaakin juomaa. Bändin jäsenten lisäksi kirjassa kuullaan 15-vuotisen matkan keskeisiä ihmisiä: ”löytäjiä”, levy-yhtiöväkeä, managereita, entisiä jäseniä ja kaveribändejä.
show less
Format: hardcover
ISBN: 9789522990075
Publisher: Paasilinna
Pages no: 240
Edition language: Finnish
Category:
Non Fiction
Bookstores:
Books by Marko J. Ollila
On shelves
Share this Book
Need help?