logo
Wrong email address or username
Wrong email address or username
Incorrect verification code
Step by step Serbian - Mirjana Danilovic
Step by step Serbian
by: (author)
STEP BY STEP SERBIAN (SRPSKI KORAK PO KORAK) je kompletan kurs govornog i pisanog srpskog za apsolutne pocetnike. Lak je za koriscenje i najnapredniji savremeni prirucnik do danas. Ovaj prakticni kurs plod je visegodisnjeg rada i iskustva u predavnju srpskog profesorke Mirjane Danilovic. Sasvim... show more
STEP BY STEP SERBIAN (SRPSKI KORAK PO KORAK) je kompletan kurs govornog i pisanog srpskog za apsolutne pocetnike. Lak je za koriscenje i najnapredniji savremeni prirucnik do danas.
Ovaj prakticni kurs plod je visegodisnjeg rada i iskustva u predavnju srpskog profesorke Mirjane Danilovic.
Sasvim razlicit od dosadanjih udzbenika ovog tipa, ova knjiga se odlikuje modernim pristupom, sarmom, humorom i uzbudljivim tempom uvodjenja u jezik, potkovanim naucnim prilazom koji ce svakog profesora lisiti suvisnih objanjesnja, a svakog ucenika uvesti gotovo neprimetno u elementarno upoznavanje sa srpskim jezikom i njegovom logikom i strukturom, bez obzira na to koji mu je maternji jezik.

PRAKTICNO
JASNO
ZABAVNO
INTERAKTIVNO

Na kraju ovog kursa, posedovacete znanje srpskog jezika koje je vise nego dovoljno u svim svakodnevnim situacijama, moci cete da citate novine, pratite vesti, gledate televiziju, a uz malo vise ulozenog truda biti u stanju da citate knjige, pratite filmove, serije, pozoriste i cak ucestvujete u svakodnevnoj konverzaciji na srpskom sa svojim prijateljima i poznanicima.

Za razliku od gotovo svih slicnih dosadasnjih prirucnika ove vrste, ova knjiga se moze koristiti i bez pomoci profesora buduci da su sva objasnjenja na engleskom, a tu se nalaze resenja i za sva postavljena vezbanja. Cela knjiga koncipirana je latinicno, a na kraju udzbenika su sve lekcije odstampane i cirilicom. U udzbeniku se nalazi i recnik sastavljen od reci i izraza koriscenih u ovom izdanju.
Strucni konsultant: Pavle Cosic
Urednik: Borivoj Gerzic
show less
Format: Paperback
ISBN: 9788686673213 (868667321X)
ASIN: 868667321X
Publisher: Kornet
Edition language: English
Bookstores:
Books by Mirjana Danilovic
On shelves
Share this Book
Need help?