logo
Wrong email address or username
Wrong email address or username
Incorrect verification code
Discussion: Problem z dodawaniem książek na półki
created by: BookLikes
back to group
Czy półka "prywatne" ma jakieś ukryte znaczenie?
Nie chciało mi się zakładać nowej półki "posiadam" więc wymyśliłem sobie, że jak posiadam to prywatne :)
Efekt jest taki, że na profilu pokazuje mi ilość książek pomniejszoną o te które wrzuciłem na półkę prywatne.
Z poziomu rozwijanej biblioteki pokazuje ilość właściwą.
Reply to post #1 (show post):

Hej hej, o nie. Czy to się nadal powtarza? Sprawdzamy, ale wszystko wygląda OK. Wybrane półki powinny się zapisać, gdy je wybrałaś na stronie książki bądź w okienku książki. Będziemy to badać. Daj nam znać czy nadal tak się dzieje. przepraszamy za zamieszanie i kłopot.
Reply to post #2 (show post):

Półka prywatna ma właściwości bycia niewidzialną dla osób odwiedzających twojego bloga i bibliotekę. Pojawiła się ona po prośbach czytelników, którzy nie chcieli pokazywać wszystkich swoich zgromadzonych tytułów.

Półka Prywatne jest widoczna tylko dla ciebie w widoku adminowym (po zalogowaniu) i stąd ta różnica w ilości książek. Kiedy usuniesz znacznik "Prywatne" z książek, to oba widoki Półek będą pokazywać takie same książki i ich ilość będzie się zgadzać.
Reply to post #4 (show post):

Dzięki. Tak myślałem. Chodzenie na skróty ... :)
Do Administarcji. Od wczoraj mam problem z biblioteką. Pokazuje mi książki tylko na niektórych półkach. Nie chciałem panikować bo myślałem, że to minie :) Ale nie mija :( Chciałem dodać nowe półki i uporządkować bibliotekę ale nie wiem czy nie pogorszę sprawy jak dodam nowe rzeczy. Pozdrawiam.

Przepraszam za zamieszanie ale chyba odkryłem mój błąd w poruszaniu się po bibliotece :)
Po prostu nie można przeskakiwać między różnymi półkami tylko trzeba wracać do półko "wszystkie" i z niej wchodzić w inną półkę. Przepraszam, uczę się :)).
@Hagime: Z danych półek mozna wyjśc poprzez odklinknięcie nazwy półki, wówczas nazwa powinna zmienić kolor na czarny, czyli nie aktywna. Zielona oznacza, że półka jest wybrana.

@czytelniczka: Przepraszamy! Zbadamy to, czy możesz podać dokładne miejsca, gdzie zaznaczałaś te półki, które się nie zapisywały? Strona biblioteki, okienko książkowe, strona książki - pomoże nam to w zlokalizowaniu problemu. Możesz również pisać na contact@booklikes.com
Reply to post #10 (show post):

OK, zbadamy to. Dzięki za informację i przepraszamy bardzo za kłopot.
Reply to post #12 (show post):

Poprosimy jeszcze o dodatkowe informacje: czy to jest na PC czy na mobilnym urządzeniu, na jakiej przeglądarce to się dzieje - czy jest tak samo na innej?
Reply to post #14 (show post):

Sprawdzamy to i wprowadzamy zmiany. Czy nadal ten problem występuje?
Need help?