by:
A--
date:
10 years ago
discussions stats
Jak można zostać bibliotekarzem na BookLikes?
Ja 31.10.2014r. dostałem @ o następującej treści
"Hej !
Duża grupa czytelników na BookLikes dopytywała się o możliwość edycji danych na stronach książki i autora. I oto jest! Od teraz każdy może uzupełniać informacje o ulubionym tytule i autorze - nowe opcje znajdziesz na stronie książki i autora. Wystarczy, że wciśniesz Edytuj i już możesz poprawić lub dodać brakujące informacje (zobacz wskazówki dla edycji książek i autorów).
Ale to nie wszystko. W tym tygodniu zapanowało szaleństwo i postanowiliśmy wprowadzić nie jedną, ale dwie nowości. Oprócz możliwości edycji stron książki i autora, prezentujemy także nowy oficjalny status dla czytelników na BookLikes - Bibliotekarzy.
Bibliotekarze to grupa czytelników i blogerów na BookLikes, która została zaproszona przez zespół BookLikes,.."
by:
A--
date:
10 years ago
discussions stats
Acha, system zaproszeniowy. No trudno.
Moim zdaniem system osób znacząco wybijających się ponad przeciętność i udzielających się na portalu
Obecna grupa Bibliotekarzy została zaproszona przez zespół BookLikes, ale do roli Bibliotekarza mogą również polecać innych Bibliotekarze, no i nasz zespół również będzie poszerzał grono osób z przypinką Bibliotekarza i zapraszał kolejne osoby. W razie jakichkolwiek pytań piszcie tu lub na maila.
Tymczasem każdy czytelnik może uzupełnić i poprawić dane na stronach książki i autora. Dzięki Waszej pomocy i pomocy Bibliotekarzy zmiany w katalogu są już ogromne, za co bardzo bardzo dziękujemy.
O wszelkich nowościach będziemy oczywiście informować. Pozdrawiamy ciepło.
by:
Marzi
date:
10 years ago
discussions stats
To ja zdecydowanie polecam A--, na Lubimy Czytać odwalał kawał dobrej roboty.
Mejla takiego jak SargentoGarcia również otrzymałam, zgłosiłam chęć przystąpienia do grupy Bibliotekarzy i teraz czekam na akceptację.
by:
A--
date:
10 years ago
discussions stats
Ja też się zgłosiłem. Dziękuję Wam i pozdrawiam ciepło w ten zimny wieczór:)
by:
Abdita
date:
10 years ago
discussions stats
To ja gorąco polecam i Marzi i A--
Reply to post #11
(show post):
Oj, nie wiem, czy jest za co, w końcu polecam Cię (Was) do ciężkiej roboty ;-)))
(ale przyjemnej :)
Myślę, że oboje dadzą radę