logo
Wrong email address or username
Wrong email address or username
Incorrect verification code
Vi vet nog vem du är - Doris Dahlin
Vi vet nog vem du är
by: (author)
2.00 5
Grace älskar att sjunka ner i favoritfåtöljen, svepa mohairfilten om sig och tänka på hur bra det har gått för henne. Ändå överfalls hon allt oftare av en längtan att tilltala någon i hissen på väg upp till lägenheten och berätta att hon sover allt sämre om nätterna, att hon håller på att bli... show more
Grace älskar att sjunka ner i favoritfåtöljen, svepa mohairfilten om sig och tänka på hur bra det har gått för henne. Ändå överfalls hon allt oftare av en längtan att tilltala någon i hissen på väg upp till lägenheten och berätta att hon sover allt sämre om nätterna, att hon håller på att bli alltmer desperat. Att hon ligger vaken och planerar hur hon ska straffa fröken Wickström för det hon gjort Anna.

Anna som nu sitter i snabbköpskassan och hatar sitt arbete och sitt liv. Hon som aldrig kan glömma fröken Wickströms hånfullheter och smällande pekpinne.

När Annas och Graces gamle skolkamrat mördas kommer det förflutna ikapp dem och deras relation förändras i ett slag.

Vi vet nog vem du är handlar om två kvinnor, om barndomens trauman och om människors utsatthet. Om skuld och skam och allt det som inte går att tala om men som förr eller senare kommer fram i ljuset.
show less
Format: hardcover
ISBN: 9789170373800
Publisher: Ordfront
Pages no: 195
Edition language: Swedish
Category:
Contemporary
Bookstores:
Books by Doris Dahlin
On shelves
Share this Book
Need help?