logo
Wrong email address or username
Wrong email address or username
Incorrect verification code
Zoo City : eläinten valtakunta - Lauren Beukes, Tytti Viinikainen
Zoo City : eläinten valtakunta
by: (author) (translator)
EI HEIKKOHERMOISILLE! Zinzi Decemberillä on selässään laiskiainen, taito kirjoittaa toimivia nigerialaiskirjeitä ja kyky löytää kadonneita asioita. Kun hänen viimeisin asiakkaansa, mukava vanha nainen, kuolee ja poliisi takavarikoi hänen palkkionsa, Zinzin on suostuttava tehtävään jota hän... show more
EI HEIKKOHERMOISILLE!

Zinzi Decemberillä on selässään laiskiainen, taito kirjoittaa toimivia nigerialaiskirjeitä ja kyky löytää kadonneita asioita. Kun hänen viimeisin asiakkaansa, mukava vanha nainen, kuolee ja poliisi takavarikoi hänen palkkionsa, Zinzin on suostuttava tehtävään jota hän inhoaa: etsimään kadonnutta henkilöä.

ZOO CITY sijoittuu kuvitteelliseen luhistuneeseen slummiin Johannesburgissa. Siellä ihmisten syyllisyys ilmenee niin, että heidän seuraansa ilmestyy sattumanvarainen eläin, jonka kohtalo on sidoksissa heidän elämäänsä ja kuolemaansa.

Teos palkittiin Arthur C. Clarke -palkinnolla vuoden parhaana scifi- ja fantasiakirjana. Lauren Beukes on eteläafrikkalainen kirjailija, dokumentaristi, tv- ja sarjakuvakäsikirjoittaja ja satunnaisesti myös toimittaja.
show less
Format: ebook
ISBN: 9789527190319
Publisher: Aula & co
Pages no: 409
Edition language: Finnish
Bookstores:
Books by Lauren Beukes
Books by Tytti Viinikainen
On shelves
Share this Book
Need help?