logo
Wrong email address or username
Wrong email address or username
Incorrect verification code
Flitsen - Jan Pieter van der Sterre, Martin de Haan, Jean Echenoz
Flitsen
by: (author) (translator) (translator)
3.00 5
Een wetenschapsman, voor wie de Servische ingenieur Nikola Tesla (1856-1943) model staat, wordt door zijn betrekkelijke naïviteit slachtoffer van zijn tegenstanders. Gregor heeft smetvrees, telt alles wat hij tegenkomt en vindt het moeilijk persoonlijke relaties aan te gaan. Maar hij is een... show more
Een wetenschapsman, voor wie de Servische ingenieur Nikola Tesla (1856-1943) model staat, wordt door zijn betrekkelijke naïviteit slachtoffer van zijn tegenstanders.

Gregor heeft smetvrees, telt alles wat hij tegenkomt en vindt het moeilijk persoonlijke relaties aan te gaan. Maar hij is een hoogbegaafd uitvinder, in dienst van Edison. Wanneer Gregor Edison aftroeft met de uitvinding van wisselstroom, is hij niet langer welkom. Des te hartelijker wordt hij ontvangen door rijke zakenmannen, die hem financieel ondersteunen. Gregor heeft fantastische ideeën en wint aan populariteit in New York, maar hij is naïef en begrijpt niets van zakendoen. Steeds gaan anderen met zijn uitvindingen aan de haal.
show less
Format: paperback
ISBN: 9789462370036
Publisher: World Editions
Pages no: 152
Edition language: Dutch
Bookstores:
Books by Jean Echenoz
Books by Jan Pieter van der Sterre
Books by Martin de Haan
On shelves
Share this Book
Need help?