logo
Wrong email address or username
Wrong email address or username
Incorrect verification code
Discussion: Import z LC
created by: A--
back to group
Ja poproszę! Co prawda zanim przeczytałam temat, próbowałam importować całość jeszcze raz, ale drugi import też się zakończył, więc pewnie żadnych problemów nie będzie...
I ja, i ja ;-)) Baaardzo proszę, uśmiecham się pięknie i obiecuję dozgonną wdzięczność ;-)

Ups... ;-)

Ale ja też już mam. Ale niespodzianka.

Dziękuję bardzo ;-))
Czy oprócz półek coś się zmieniło w Imporcie?
Chodzi mi o informacje o książkach, opisy itp.
To ja też się ładnie uśmiecham :) i proszę o przepółkowanie mi półek z LC.
Jeśli to możliwe również bardzo proszę o zaimportowanie moich półek z LC.
Taka drobna uwaga, może to się przyda do poprawy jakości importu. Półki, które miały na LC w nazwie przecinek (np. "słowniki, leksykony, encyklopedie") zaimportowały się jako trzy osobne półki, każda nazwa osobno z tym samym zestawem książek.
Nie jest to duży problem, dwie dodatkowe usunęłam, jednej zmieniłam nazwę na pierwotną i jest OK.
Ale zgłaszam, że tak dzieje się w każdym przypadku z przecinkiem.
W każdym razie po niewielu drobnych poprawkach (dotyczących przecinka w nazwie o czym powyżej) mam całą swoją biblioteczkę z LC identyczną jak tam, za co bardzo dziękuję ;-)
Reply to post #52 (show post):

Nie, nie widzę opisów, ale może one wchodzą stopniowo i powoli jak okładki. Sprawdziłam tylko jedną ksiażkę niedawno przeze mnie dodaną na LC, więc miałam pewność, że tak opis był.
Przed chwilą napisałam maila w sprawie zapotrzebowania na import książeczek wraz z wirtualnymi półkami z LC na BL. Super sprawa :)
Uprzejmie proszę o import półek z LC. Z góry dziękuję.:)
Zgłoszenia półkowe przyjęte :) Damy znać jak półki wskoczą do waszych bibliotek.

Co do opisów, to uzupełniamy jest stopniowo do wszystkich książek w serwisie.
Dostałam już półeczki, dziękuję serdecznie! Jest super. :)

Zauważyłam, że data przeczytania nie zaimportowała się z LC. Została ona potraktowana jako data dodania recenzji, a w tych przypadkach, kiedy recenzji nie ma, brak jest w ogóle jakiejkolwiek daty. Szkoda... ;/

PS Abstrahując od tematu - właśnie odkryłam tabelaryczny widok biblioteczki i - jako entuzjastka Excela - jestem zachwycona. :) Przejrzyście i funkcjonalnie. Rewelacja.
MAM... mam.... mam i ja :D zaimportowane wszystko pięknie :)ehh... DZIĘKOWAĆ ja bardzo za tak szybkie działanie. Jestem pod ogromnym wrażeniem.... naprawdę... Wow... super...

Dziękuję ślicznie :)
Bardzo proszę :)
Mam, mam je wszystkie. To działa. Dziękuję.
Need help?