logo
Wrong email address or username
Wrong email address or username
Incorrect verification code
Discussion: Sprawy ogólne
book club: [PL] DKK group: [PL] DKK
created by: Hagime
back to group back to club
Znęcanie się nad nieboszczykiem jest zabronione!
Ja mam po prostu nadzieje, że ktoś jeszcze spróbuje coś ciekawego dorzucić ;)
No cóż, nie mamy wiedzy Grabińskiego o rodzajach magii i jej złożoności, wiec nam trudno jest :P Ale podpowiadam ile mogę :D
Tak się złożyło, że wczoraj nie mogłam dołączyć do dyskusji, ale spróbowałam coś sklecić dziś. Następnym razem postaram się być na czas :)
Dwie sprawy techniczne:

1. A-- Mamy maj za pasem. Książka wybrana, podaj termin do kiedy czytamy.

2. Czy są chętni do wrzucenia swoich propozycji na czerwiec?
Na czerwiec wrzuca Agnieszka Żak :P
Reply to post #134 (show post):

Czy ktoś może mi powiedzieć gdzie jest opcja do ustawiania książki/terminu, bo miotam się po stronach i nie znajduję :/
Reply to post #136 (show post):

To chyba tylko może Hagime.
Po prostu napisz nam tutaj, a on potem ustawi ;)
Przepraszam Agnieszkę, pomyliłem miesiące. Oczywiście, szukamy chętnych na LIPIEC,

A-- podaj tylko termin tu w sprawach ogólnych a ja ustawię.
Teraz mogę to chyba tylko ja i BL
Chciałbym żeby ktoś jeszcze z klubowiczów miał te uprawnienia. Czy ktoś jest chętny?
Ja mogę być chętna ;)
Reply to post #138 (show post):

Ustaw proszę WŁAŚCIWY termin:) Ostatnia niedziela miesiąca o ile pamiętam?
Hej, ja już wiem, co chcę dać na czerwiec, ale na razie nie będę wrzucać - jakoś w przyszłym tygodniu dam.

Rozumiem, że na maj ostatecznie będzie Marsjanin czy głosowanie jeszcze trwa?
Reply to post #139 (show post):

Hej hej, dobre wieści. Od teraz może być więcej niż 1 admin w klubie książki. Dotychczasowy admin może włączyć rolę admina dla wybranego członka/członków klubu w zakładce Członkowie grupy -> Zarządzaj klubowiczami.

Wybrana osoba dostanie taki sam dostęp do miejsc edycji i wyznaczania nowych książek, jak twórca klubu. Nowy admin nie będzie mógł jedynie usuwać uczestników i wybierać kolejnych adminów - te opcje są dostępne dla super admina, czyli osoby, która utworzyła klub.

Więcej na blogu.

A tak przy okazji, @Iwona Mag. - witamy w gronie Bibliotekarzy na BookLikes :-) Więcej informacji znajdziesz w mailu :)
To ja zgłaszam Iwonę także do roli drugiego admina, ona lubi takie rzeczy ogarniać :D

W ogóle to co, chcecie listę książek do wyboru na czerwiec? :)
@Druga strona - Dzięki Kasiu :) Miałam szalony tydzień ale mam nadzieję, że już za chwilę zacznę działać ;)

@Agnieszka - nadajesz listę, dajesz! :D Zaraz wyczyszczę nam listę głosowania w odpowiedniej zakładce, to będzie też można je tam dodać.
Reply to post #143 (show post):

Nie krępuj się i wklejaj listę
Need help?